backgrweb01

FAQ

Doet u aan escort?

Antwoord Meesteres Pia: Alleen bij vaste klanten die ik dus al beter ken. Ik ontvang verder altijd in een vergunde legale SM kamer in Amersfoort bij www.smstudio-amersfoort.nl en in Almere (vanaf eind april 2018) bij www.smstudio-almere.nl, beide onderdeel van het marketing-SM kamers verhuur concept www.smstudio-nederland.nl.

Ik ben vrij onervaren in het SM spel, kan ik bij u terecht?

Antwoord Meesteres Pia: Ja, ik heb veel ervaring in het SM spel, zowel van soft erotisch tot harder spel. Mail mij gewoon jouw fantasie en welke spel-elementen je echt niet wil. Ik zal binnen jouw grenzen spelen, en er zal niets gebeuren wat jij niet wil.

Kan ik ook sex met u hebben?

Antwoord Meesteres Pia: Nee, ik speel hooguit een soft erotisch SM spel met je, maar intiem gaan met mij is niet bespreekbaar. Wel kan een leuke sexy dame of kinkygirl in de sessie op jouw verzoek erbij halen voor de seks. Dat kan extra spannend zijn.

Ontvangt u ook stellen?

Antwoord Meesteres Pia: Ja hoor, mail altijd jullie fantasie en onderlinge rolverdeling, en ik kijk wat wel en niet mogelijk is in een spannende sessie met mij.

U bent Duitse van nationaliteit, spreekt u ook Nederlands?

Antwoord Meesteres Pia: Ja ik woon en werk al jaren in Nederland en spreek dus vloeiend Nederlands, hooguit met een Duits accent. Natuurlijk kan ik op verzoek ook een sessie in het Duits spelen met jou.